Om meg

En blogg om digital markedsføring og innovasjon

Om meg

Mitt navn er Aleksander Ueland. Jeg er 24 år og går Bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Jeg har et semester igjen av min Bachelorgrad og valgt en spesialisering innenfor Digital Markedsføring.

Før jeg begynte på HK gikk jeg 3 år på idrettslinja på Lørenskog VGS. Etter det jobbet jeg to år i barneskolen og reiste verden rundt. Mine interesser er reising, friluftsliv og trening. Ved siden av dette er jeg også en teknologinerd som synes alt av ny teknologi er spennende. I lenken under kan du lese mer om min bachelorgrad. Den er ganske ny og ukjent for mange så jeg har skrevet ett innlegg som forklarer hva den går ut på. Under kan du også lese om mine personlige ferdigheter. Jeg håper du ønsker å følge bloggen min fremover og er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Her kan du lese mer om bachelorgraden min

CV’en min finner du her

CV

Ta en titt på Linkedin-profilen min

Personlige egenskaper

Her er 4 egenskaper som jeg føler beskriver meg selv, og som jeg har fått høre fra tidligere arbeidsgivere at de har satt pris på. Tre av dem er positive og den siste kan til tider være negativ. Grunnen til at jeg har med en negativ egenskap er fordi jeg mener det er viktig å vise at man er bevisst på det selv.

Effektiv

Jeg liker at ting går fort, og at ting gjøres på en skikkelig måte. Jeg prøver alltid å lære meg en måte å gjøre ting på som gir best resultat.

Nøyaktig

Jeg har alltid vært en person som ikke liker å gjøre ting halvveis. Dersom jeg ikke er fornøyd starter jeg på nytt til det blir sånn som jeg ønsker.

Tillitsfull

Jeg er samarbeidsvillig og til å stole på. Når jeg sier at noe skal bli gjort så holder jeg mitt ord. Dersom noe går galt er jeg heller ikke redd for å si ifra.